A csoda jól jönne, de ehhez nem ártana tennünk valamit. Az elmúlt évtized inkább az elszalasztott lehetőségeké volt, mint a közös haladásé. Akinek jól ment, azt gondolta, neki elég a saját sikere. A válságban viszont kiderült, az ágazat egészének sikere nélkül az…

A francia borok világversenyén egy magyar Chardonnay is aranyérmet kapott: a bírák, akik a kóstoláskor nem tudják, milyen bort vizsgáltak, alaposan meglepődtek, amikor kiderült, hogy az egyik legjobbnak ítélt a tradicionális francia borok közül az egri Kovács Nimród Winery…

Ha megtaláltuk a nagy Őt, és persze ő is minket, ráadásul egymáson kívül még a bort is nagyon szeretjük, szinte minden együtt áll egy, a bor jegyében zajló esküvőhöz. Bár a nagy nap ma már sokféle helyszínen és stílusban zajlik - az extrém víz alatti szertartástól…

A Magyar Sajtkészítők Kézműves Céhe és aVinoport szervezésében Budapesten, a Királyi Borház és Pincemúzeumban (Budai Vár) 2010. április 24-én 10h-tól–16h-ig Sajt szerepe a vidéki gasztronómiábanTízórai és délutáni sajtbüféPROGRAMOK10h-tól  11h-ig:…

A Kenyeres Zoltán által 7. éve szervezett kóstolósorozat először hívta vendégül az ostorosi borászatot. Április 1-én borbemutatót tartott az Orsolya Pince Egerben a Dobó tér-i Bikavér Borházban. A Kenyeres Zoltán által 7. éve szervezett kóstolósorozat először…

süti beállítások módosítása